Видеото од отворањето на изложбата ПОГЛЕД на Ивана Јовановиќ Тростман

Видео од отворањето на изложбата ПОГЛЕД на Ивана Јовановиќ Тростман во Домот на културата „Кочо Рацин“ во Скопје.

Доколку се’ уште не сте ја посетиле изложбата, таа ќе биде отворена за посетители до 17 мај.