Катехези во скопската катедрала

Почнувајќи од 21 февруари ќе се одржуваат катехези за сите оние кои сакаат подлабоко да се запознаат со верата.

Катехезите ќе се одржуваат секој понеделник и четврток со почеток во 20 часот во катедралата „Пресвето Срце Исусово“ во Скопје. Дојди и види 🙂