Прослава на патрониот празник на капелата Св. Јосиф

На 17 март 2021 во 15 часот ќе се молат Света бројаница и литании на св. Јосиф, по што ќе следи Света миса која ќе ја предводи о. Маријан Ристов.

На 19 март 2021 на празникот Св. Јосиф ќе се одржи Света миса во 10:30 часот која ќе ја предводи НВП Монс. д-р Киро Стојанов, Скопски бискуп и Струмичко – Скопски епарх.