Божикни богослужби за католиците од источен обред во Скопје

Во црквата Свети Јосиф на Бит пазар распоредот на богослужбите за Божик за католиците од источен обред е следен:

Петок 06.01.23 Бадник – 21 часот Божикна литургија

Сабота 07.01.23 Божик – 10:30 Света литургија

Недела 08.01.23 Собор на Пресвета Богородица – 10:30 Света литургија

Можност за Света исповед пред и по секоја Богослужба.