Драги верници, овогодинешното одбележување на Молитвената осмина за единство на христијаните ќе се одржи онлајн.


Во сабота на 23 јануари 2021 со почеток во 16 часот, ве повикуваме да се приклучите на Зум, каде сите заедно ќе се поврземе во молитва.
Приклучете се преку следниот линк
https://us02web.zoom.us/j/87502334848…

Или внесете го кодот: (Meeting ID): 875 0233 4848

со лозинка (Passcode): 347937