Божик во Скопје

Во Скопската катедрала „Пресвето Срце Исусово“:

БАДНИК 24.12.2023

21часот Полноќна свечена Света миса со НВП монс. д-р Киро Стојанов, Скопски Бискуп и Скопско Струмички егзарх

23ч Божикно бдеење, по кое на полноќ ќе следува Полноќна Божикна Света миса

БОЖИК 25.12.2023

10:30 Божик – свечена Света Божикна миса со НВП монс. д-р Киро Стојанов

12ч Миса на англиски јазик

18ч вечерна миса

Црква „Свети Јосиф“ на Бит Пазар

Божик во 08.30 Света миса