image2

Патер Винко Маслаќ

катедрален парох

 

image1

Патер Маријан Бешлиќ

катедрален парохиски викар

 

image4

Спасе Спасов, дипл. теолог

пасторален соработник и координатор на Каритас Македонија

image5

Сестра Наталија Стојанова

image6

Сестра Роберта Ристова

image7

Ратислав Кардалев

сакристан

image9

Анита Ана Мартинчевиќ