Промоција на книгата „Црквата во служба на човекот“ од бискупот Киро Стојанов

17.02.2020

Промоција на книгата „Црквата во служба на човекот“ од бискупот Киро Стојанов

Концерт на клапата „Свети Јурај“ во Скопската катедрала 

09.09.2016

Концерт на клапата „Св. Јурај“ во Скопската катедрала

Посета на претседателката на Р.Хрватска Колинда Грабар Китаровиќ

 

Посета на претседателката на Р.Хрватска Колинда Грабар Китаровиќ

Патронен празник на Скопската катедрала 

 

Патронен празник на Скопската катедрала

Крстен пат на Водно

Крстен пат на Водно

Кардиналот Винко Пулиќ во посета на Скопската катедрала

Кардиналот Винко Пулиќ во посета на Скопската катедрала

Патронен празник на Скопската катедрала

Патронен празник на Скопската катедрала 2018

Света Мајка Тереза

Света Мајка Тереза